DAGUS d.o.o.

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
Cenik storitev
Vse storitve se obračunajo po dejanski porabi časa, vendar ne manj kot ura. Vsaka naslednja začeta ura se zaračuna polno uro.

Cena prevoznih stroškov (kilometrina + čas porabljen na poti), se zaračunava v višini 0,60 EUR za prevožen kilometer, vendar ne manj kot 12,00 EUR. Za področje Maribora velja pavšal 12,00 EUR. 

Popust v razponu od 20 do 25% se prizna na ceno storitev strankam, katere imajo sklenjeno veljavno osveževalno oz. vzdrževalno pogodbo in poravnane vse zapadle obveznosti.

Za storitve, opravljene izven delovnega časa se zaračuna pribitek 30%. Za storitve, opravljene na dneve prostih dni (sobote,nedelje,prazniki), se zaračuna pribitek 50%. Pribitka se izključujeta.

 

 Opis oz. vrsta storitveCena-25%
1Servisno - tehnična dela42,0031,50%
2Svetovanje s področja uporabe aplikacijske programske opreme

Zahtevna dela; programiranje, dokumentiranje programskih rešitev, namestitev aplikacij, izdelava spletnih strani, grafično oblikovanje,..
58,0043,50
3Visoko zahtevna dela; sodelovanje pri zahtevnih projektih, sistemska administracija, namestitev sistemskega okolja na strežnikih, namestitev in upravljanje podatkovnih baz, namestitev in upravljanje omrežij,..79,0059,25
4Strokovna dela; vodenje manj zahtevnih projektov, sistemska analiza in načrtovanje, zelo zahtevno programiranje,..95,0071,25


Vrednost točke je 1,00 eur.

Vse cene so v EUR brez DDV. Veljavnost: od 01.01.2016Piškotke uporabljamo za statistiko obiskov in pravilno delovanje naše spletne strani! Več o tem si lahko preberete s klikom na EU Cookie Directive Module Information

Sprejemam piškotke s te strani.